Om Oss

OM OSS

VI ÄR PROFFS PÅ DET VI GÖR

Bild på Lincoln Joakim Reyes

Lincoln Joakim  Reyes-Montör


Johan Linné


-Kundkontakt

-Försäljning

-Marknadsföring
-Montör

Bild på Johan Linné
Bild på Goran Barac

Goran Barac


-Montör


VILKA ÄR VI OCH VAD GÖR VI?Vi utgår från Ale strax norr om Göteborg men jobbar således i hela södra Sverige.

Vårt register med referenser är gediget, där finns både stora företagsnamn och flertalet kommuner med som vi utfört återkommande uppdrag åt. Men så klart även privatpersoner i både stora och små boenden.


TYR-Solskydd etablerades 2009 med inriktning på solskyddsfilm och dekaler på fordon, för att sedan övergå allt mer till solskydd för fastighetsfönster. November 2016 ombildades dessutom företaget från enskild firma till ett aktiebolag.

Innebörden av förkortningen TYR är "Täckta Ytor & Rum", då det kortfattat förklarar väldigt bra vårt ändamål.

TYR solskydd AB är specialister på allt som rör solskydd för fastigheter.
Vi monterar allt vi säljer, om så önskas.
Vi har stort fokus på markiser, persienner och plisségardiner m.m, men skulle nog vilja trycka lite extra på de otroligt effektiva, prisvärda och snygga/osynliga fönsterfilmerna vi tillhandahåller och installerar. För dig som inte varit i kontakt med konceptet fönsterfilm, eller om du har "fördomar" kring produkten, så kan vi direkt hänvisa er till vårt kapitel på hemsidan som handlar om detta. Fönsterfilm är under ständig utveckling och är enligt oss det enda man behöver om det är minskad värme man är ute efter. Vi tillhandahåller även alla tänkbara produkter för att uppgradera fönstrets säkerhet eller utseende.
Säkerhetsfilmerna skyddar mot inbrott, glaskross och dyra saneringskostnader eller skador, explosionsskador osv osv.Man kan alltid boka in ett besök via mail eller telefon. (Se uppgifter under fliken Kontakt)

Vi kommer hem till er och hjälper er med rätt produkt, samt mäter innan beställning.